19-20 Kasım 2015 günlerinde Genel Başkanımız Mehmet Nur GÜLLÜOĞLU ve Genel Başkan Yardımcımız Osman ARSLAN’ın Elazığ’da bulunan Fırat Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığındaki A-TEM firması çalışanı üyelerimizi ziyaret etti.
19 Kasım Perşembe akşamı yapılan toplantı ve akabinde 20 Kasım Cuma günü yapılan işyeri ziyaretlerinde üyelerimizin yaşamış olduğu bütün problemler, bunların çözümüne yönelik yapılan öneriler konuşularak önümüzdeki günlerde başlayacak olan toplu iş sözleşmesinde konu edilmesi sağlanacaktır.
20 Kasım Cuma günü ayrıca Hak-İş Konfederasyonu İl Temsilciliği ve Hizmet-İş Sendikası Elazığ Şubesi ziyaret edilerek İl Temsilcisi ve Şube Başkanı olan Kazım CAVLI ile görüşülmüştür.
19.11.2015-20.11.2015